Blog

Araç Kiralama Kampanyaları Hangi Araçlar Özelinde Yapılır?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen oto kiralama, birbirinden farklı mecralar ile yapılmaktadır. İnsanların belirli tercih ve ihtiyaçları ile pek çok farklı kategoride kiralama fırsatları görülmektedir. Firmaların sunduğu eşsiz kampanyaları ile birçok otomobil kolay ve pratik bir şekilde kullanabilmektedir. Oto kiralama kampanyaları, firmalar ve firmalarda bulunan araçlar üzerine değişiklik yansıtmaktadır. Araçların çeşitli kategorik özellikleri doğrultusunda şekillenmekte olan kiralama imkanı, birbirinden eşsiz fırsatlar ile kullanıcılarına duyurulmaktadır. Belirli kiralama şirketlerinin sigortasında faydalanarak bu işlemi yerine getirmek mümkündür. Aksi takdirde sigortasız araç kullanımında oluşan tüm hasar durumları, sizin üzerinize kalır ve bu durumdan oldukça yüksek meblağlar ile karşılaşma ihtimaliniz oluşur. Genel olarak sıklıkla kullanılan bu araçlar, eşsiz kiralama kampanyaları sayesinde müşterilerine kullanım kolaylığı sunmaktadır. Seyahat esnasında konforlu bir zaman geçirmek isteyen pek çok birey, araç kiralama hizmetini yaygın bir şekilde kullanmaktadır. Belirli firmalar ve internet mecraları üzerinde pratik bir şekilde yapılan bu kiralama işlemi, firmaların kendi özelinde ve dönemlik fırsatları ile oldukça avantajlı kampanyalar sunmaktadır. 

Günlük Araç Kiralama 

Pek çok firma tarafından ayrıcalıklı fırsatları ile sunulan araç kiralama kampanyaları, seyahatlerinde konforlu ve hızlı ulaşımı tercih edenler tarafından talep görür. İnsanlar genellikle kısa süreli seyahatler ve iş toplantısı gibi durumlarda şehirlerarası yolculuk yapmak istediklerinde bu yönteme başvurmaktadır. Firmadan firmaya farklılık gösteren kiralama uygulamaları aynı zamanda araca ve özelliklerine bağlı olarak da değişebilir. Örneğin bir Fiat Egea aracı ile Range Rover aracının günlük fiyatları aynı olmayacaktır. Ancak müşterilerin tercihleri ile birçok araç üzerinde kampanyalar uygulanabilir. Bu sayede belirli koşullar dahilinde istenilen araç kolayca kiralanabilir ve müşterisine sunulur. Yapılan tüm işlemlerden acentenin bilgilendirilmesi sizin için olumlu bir durum olacaktır. Günlük araç kiralama işlemleri, birçok farklı işlev ve durum ile pek çok sektör tarafından uygulanmaktadır. Kendinize en uygun koşullarda belirli belgeler ve şartlar ile siz de ihtiyaçlarınız giderilir aynı zamanda araç kiralamada kampanya ile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Araç kiralama yapılırken firmalar arasında genel olarak fiyat karşılaştırması yapılır. Bazı firmalar ile uygun kampanyalar incelenirken öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken koşullar incelenerek modellere bakılmalıdır. En iyi fiyat olarak kendini tanıtan firmalar, müdavim müşterine de uygun avantajlar ile imkan tanımaktadır. 

Aylık Araç Kiralama 

Aylık araç kiralama, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bu yöntemdir. Şehir içi ve şehirler arası yolculuklar için kolaylık sağlamakla beraber konforu açısından dikkat çekmektedir. Bu araçlar ile günlük, haftalık ve aylık olarak ideal ücretlerle kiralama yapılabilir. Kullanım zamanının artırılması dahilinde daha uygun fiyat politikası uygulanırken aynı zamanda kullanıcılarının tercihleri ile otomobiller arasındaki fiyat farklı ortaya indirilebilir. Birbirinden eşsiz kampanyaları içeren oto kiralama imkanı vergi, kasko ve trafik sigortası gibi birçok unsuru kapsayarak kolaylık oluşturmaktadır. Siz de hem güvenli hem de pratik bir şekilde sunulan bu kampanyaları takip ederek eşsiz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Aylık olarak kiralanan araçlar genel olarak daha uygun ve avantajlı fiyat politikaları sunmaktadır. Yüksek kalitesi ile birçok firma müşterilerine eşsiz fırsatlar oluşturma bununla birlikte sigorta ve sözleşmeler ile güvence sağlayarak memnuniyet oluşturmaktadır. Aylık araç kiralama kampanyaları sayesinde uzun süreli seyahate çıkacak olan bireylere kolaylık sağlanarak eşsiz fırsatlar sunulmaktadır. Araç kiralama sayesinde oldukça konforlu ve kolay seyahat yapılabilir. Aylık olarak kiralanan araçlar, müşterilerin tercihleri ile daha uygun bir hale gelir. Tercih edilen aracın günlük ücreti farklı olabilirken bir aylık kullanım dahilinde oldukça avantajlı fırsatlar görülebilir. Kiralık araç kampanya ile birlikte birçok kişi sıklıkla tercih araç kiralamayı ederek kısa süreli seyahatler için bu yöntemi kullanır. 

Lüks Araç Kiralama 

Konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmek için aracın tasarımı ve dizaynı oldukça önemlidir. İnsanların tercihleri ile bir aracın lüks olması kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Bazı bireylerin tercihleri ile lüks araçlar, özel günlerde kullanım sağlamakta bununla birlikte müşteriler, araç kiralama firmalarından faydalanmaktadır. Oto kiralama firmaları ile anlaşma yaparken oldukça dikkatli olmak gerekir. Firmanın güvenirliği ve uzun süredir işliyor olması, müşterilerinin içini rahatlatır ve gönül rahatlığı ile kullanım imkanı tanır. Firma araştırması ile lüks araç seçimleri genel bir fiyat karşılaştırması yapılarak tercih edilebilir. Eşsiz avantajlar ile genel olarak tatil, balayı, şirket toplantıları nikah törenleri ve özel zamanlarda kiralanan lüks araçlar, eşsiz kampanyalar sunabilir. İş seyahatlerinde havalimanından ulaşmak istediği noktaya toplu taşıma kullanmadan hızlı ve konforlu varmak isteyenler ve tarafından sıklıkla tercih edilir. Bütçenize uygun fırsatla ile firmalar tarafından sunulan avantajlar, günlük, aylık ve haftalık olarak kiralama imkanı oluşturmaktadır. Bu sayede, kullanım süresini birey kendini belirleyerek kullanım süreci kadar ödeme sağlamaktadır. Lüks araç kiralama fiyatları, aracın modeline ve özelliklerine bağlı olarak değişiklik yansıtmaktadır. Bu sayede hem oldukça konforlu bir yolculuk sürer hem de birkaç günlük seyahatler için eşsiz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Genel olarak firmalar kendi aralarında müşterilerine göre bir düzenleme sağlamaktadır. Bu düzenlemeler ile uygun fiyatlar ile yüksek hizmet sunarak ilgi çekmeye çalışmaktadır. Hatta bu mecralar ile birbirinden farklı fırsatlar karşımıza çıkabilmektedir. Firma araştırması ile genel bir fiyat karşılaştırması yapılarak bütçenize en uygun fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #OnlineBiletCepyolda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

uçuran uçak bileti

Kaç Yaş Çocuğa Uçak Bileti Alınır? Uçakta Yaş Sınırları

Modern yaşamın hızlı akışı içinde seyahatin en hızlı ve en güvenli yollarından biri uçak bileti almaktır. Teknoloji çağında imkanların artmasıyla beraber uçak sefer sayısı artmıştır. Buna paralel olarak bilet satın alırken sizlere sunulan tercih skalası da genişlemiştir. Yaş tercihine özel bilet hizmeti zenginlik içinde yer alanlardan biridir. Çocuk ve bebek yolcular özel kurallara tabi tutulan gruplar arasında yer almaktadır.

Uçak Bileti Çocuk Yaş Sınırı

Uçak biletlerinde yaş sınırları birtakım genel kabullere göre şekillenir. Gelişim daha çok yaşa bağlı şekillendiğinden dolayı belirli yaş aralığındaki yolcu belirli sınıra dahil olmaya hak kazanır. Bu ölçüte bağlı olarak uçak bileti çocuk yaş sınırı 2-12 olarak kabul edilir. Bir çocuğun bu sınıfa dahil olabilmesi için öncelikle 2 yaşından gün almış olması gerekir. Diğer uç sınır olarak 13 yaşından gün almama şartı ortaya çıkar. Bu sınırların altında veya üstünde kalanlar başka sınıflara dahil edilirler. Bundan dolayı çocuğun kimliğinde yer alan doğum tarihinin sınırla uyuşması elzemdir. Firmaların genel kuralları çerçevesinde çocuk yolcular genellikle yanlarında bir refakatçi olarak seyahat edebilirler. Refakatçi olarak anne, baba, abi, abla veya ailenin onay bir yakın uçakta yer alabilir. Tek şart 18 yaşını doldurmuş olması gerektiğidir.

12-18 yaş aralığında olan yolcu, her ne kadar çocuk sınıfında kabul edilmese de çocuk yolcuya refakat edemez. Bunun yanında 7-12 yaş arasındaki çocuklar, ebeveynlerinin onayıyla refakatçi olmadan da seyahat edebilmektedirler. Bunun için tek şart çocuğun 7. yaşından gün olmuş olması gerekmektedir. Bu koşulu karşılayan çocuğunuza havalimanında check-in işlemi sırasında eşlik ederek görevlilere refakatçi olmadan yolculuk edebileceğine dair belgeleri ulaştırabilirsiniz. 2-12 yaş uçak bileti işleminde bir diğer önemli nokta pasaporttur. Yeni düzenlemelerle birlikte bilet alma işlemi sırasında çocuklara özel pasaport gerekmektedir.

Uçak Bileti Bebek Yaş Sınırı

Uçak bileti alırken yaş sınıflarında bebeklere çocuklardan ayrı sınır ayrılır. Bebekler için uçak bileti 2 yaş sınırı çizilmiştir. Yolcunun bebek olarak kabul edilebilmesi için 2. yaşını doldurmamış olması gerekir. Alt sınır olarak ise genellikle 0-2 yaş göstergesi karşınıza çıkar. Fakat bebek için 2 yaş altı uçak bileti alabilmek için bebeğin birtakım nitelikleri karşılaması gerekir. Genellikle firmalar tarafından sorunsuz olarak uçağa kabul edilebilmesi için doğumundan itibaren 7 gün geçmiş olması gerekir. Bunun dışında eğer 2. gününü doldurmuşsa 2-7 aralığı için firmalar, aileden alınan bebeğin yolculuğuna dair sakınca olmadığı yönündeki doktor raporu sayesinde bebeği kabul ederler. Doğumundan itibaren 48 saat geçmemiş olan bebek için ise sağlık açısından güvenli olmadığından dolayı bilet alınamaz.

Bebeklerin güvenli seyahati için bir diğer gerekli unsur refakatçidir. Anne, baba veya 18 yaşını doldurmuş herhangi bir yakını olmadan bebeğin seyahatine izin verilmez. 18 yaş altı veya çocuk yolcuların bebeğe refakatçi olarak eşlik etmesi mümkün olmaz. 2 yaş bebek uçak bileti için bir diğer önemli ölçüt pasaporttur. Yeni düzenlemeyle beraber bilet satın alırken bebek için ayrı pasaport numarasının girilmesi elzem kabul edilmektedir. Bilet satın alırken uçuş sırasında uçak bileti bebek yaş sınırı koşullarına uyan bebeğiniz için özel koltuk talep etmenize firmalar tarafından olanak tanınır. Uçuş sırasında bebeğinize özel ayrıca bagaj hakkı sizlere tanınır. Ulaşımda kolaylık olması amacıyla bebeğinizi indiğiniz konumda taşımaya yardımcı olacak olan arabası bagaja konulabilir. Bu işlem genellikle uçuş başlamadan evvel firmalar tarafından gerçekleştirilir.

Çocuk ve Bebek için Uçak Bileti Fiyatları

Çocuk ve bebekler yetişkinlerden ayrı yolcu sınıfı kabul edildiğinden dolayı doğal olarak yolculuğu onlardan farklı koşullarda gerçekleştirirler. Bu temel koşullardan birisini uçak bileti çocuk yaş fiyatları oluşturur. Firmalar genellikle herhangi bir yaş grubu için ücretsiz bilet seçeneği sunmamaktadır. Genellikle belirli indirim oranları belirleyerek çocuk ve bebekler için ayrıcalık sağlamayı tercih ederler. Bunun yanında firmaların stratejisine bağlı olarak kampanya bazlı bebeklere veya çocuklara belirli dönemlerde ücretsiz hizmet sağlandığı durumlar olabilir.

Firmalar genellikle çocuk ve bebeklere ayrı indirim oranları uygulamaktadırlar. 2 12 yaş uçak bileti fiyatları çoğunlukla standart fiyattan %10 oranında bedel düşülerek belirlenir. İndirim oranının uçuş sınıfına göre arttığı veya azaldığı durumlar olabilir. Ekonomi sınıfında yolculuk yapılıyorsa genellikle iadesiz bilet satın alındığında çocuklara indirim olanağı tanınmadığı durumlar olabilmektedir. Bunun yanı sıra firmaların stratejilerine bağlı olarak 4 yaş uçak bileti fiyatları ortaya çıkabilir. Bebek uçak biletlerine ise çocuk biletlerine kıyasla daha fazla indirim oranıyla ulaşmanız mümkündür. Genellikle sınıf ve iade koşulları fark etmeksizin 0-2 yaş uçak bileti fiyatları firmalar tarafından farklı indirim oranlarıyla sizlere sunulabilmektedir.

Çocuk ve bebekleriniz için bilet fiyatı sorgulaması yaparak onlarca teklif arasından seçim yapmak isterseniz Cepyol uçak bileti hizmetine yönelebilirsiniz. Bilet fiyatlarına ulaşmanız için uçak bileti ekranındaki lokasyon, tarih, uçuş sınıfı, yolcu yaş sınıfı ve sayısı bilgilerini doldurmanız yeterlidir. Bu bilgiler ışığında hizmet veren firmaların seferleri karşınıza liste olarak sıralanır. Bu listeden kendiniz, bebeğiniz veya çocuğunuz için indirimli fiyatlara göz atabilirsiniz. İşlem sırasında aklınıza takılan bir konu olduğundan 7/24 müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Araç Kiralamadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hemen hemen herkesin ortak düşüncesi, araçla çıkılan seyahatlerin her zaman daha rahat ve daha zevkli olduğudur. Bu aynı zamanda gezginlere daha fazla vakit kalmasını da sağlar. Tam da bu noktada, bu ihtiyaç için ortaya çıkmış araç kiralama hizmeti devreye girer. Önceden araç kiralama kişiye şu faydaları getirir: 

Araç kiralamadan evvel dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Bu yazımızda araç kiralama şartları nelerdir sorusuna değineceğiz.   

Kaliteli Bir Firma ile Yola Çıkmak                                          

Gezinizin maksimum seviyede keyifli geçebilmesi adına daima bilineni tercih etmek önem taşır. Araç kiralama şartları arasında ilk başta firma seçimi gelir. Günümüz koşullarında herkesin araç ihtiyacına hitap edebilmek üzere pek çok araç kiralama hizmeti bulunur. İnternet kullanıcılarının artması ve bu konuda daha bilinçli kullanıcıların olması ile her işlem online imkanlarla da sürdürülebilir hale gelmiştir. Siz de Cepyol.com online hizmet olanağı ile rahat ve kolay bir şekilde araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Cepyol.com, gitmek istediğiniz varış noktasına konforlu bir şekilde ulaşabilmenizi sağlamak üzere gereken her türlü hizmeti vermeyi amaç edinmiş bir platformdur. Geniş araç portföyü üzerinden seçim yaparak konfor ve güvenin hakim olduğu bir yolculuk yaparak seyahatinizin tadını maksimum seviyede çıkarabilirsiniz. Ek olarak Avrupa’da araç kiralama şartları ile yerli araç kiralama şartlarının farklı olduğunu belirtmek isteriz.    

Araç Kiralamak için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Araç kiralama hizmeti almak isteyen kullanıcıların aklını kurcalayan sorulardan biri de araç kiralamada gerekli evraklar konusudur. Araç kiralamada rezervasyonu yapan kişi, aynı zamanda aracı kullanan sürücüdür. Araç kiralamada ek sürücü şartları arasında, bir araç için en fazla 2 sürücünün atanabileceği gibi şartlar bulunur. Araç kiralama için yanınızda yalnızca ehliyetiniz bulunuyorsa ya da kimlik kartınız kaybolduysa, kimlik kanıtı olarak pasaportunuzu göstermeniz gerekebilir. Araç kiralama hizmetlerinden T.C vatandaşları yararlanabilir, buna ek yabancı uyruklu kişiler de aynı şekilde pasaportları üzerinden bu hizmetten yararlanabilirler. Araba kiralandığında, araç kiralama şirketinin yolda araca zarar gelmesi durumunda onarım masraflarını karşılamak üzere önden depozito talep etmesi sebebiyle bu şartın yerine getirilmesi gerekmektedir. Araç kiralama şirketleri, banka kartı yerine kredi kartı seçeneğini tercih ederler. Bireysel araç kiralama için gerekli evraklar şunlardır:

Araç Kiralama Sözleşmesi

Gerek bireysel gerek kısa süreli araç kiralama hizmetlerinde araç kiralamak için gerekli şartlar arasında araç kiralama sözleşmesi bulunur. Şayet araç kiralama niyetindeyseniz araç kiralama sözleşmesi damga vergisi yükümlülüğü olduğunu da hatırlatmak isteriz. Bu noktada sözleşme süresine göre kira bedeli üzerinden binde 1,5 oranında damga vergisi kesintisi yapılır. Araç kiralama sözleşmesi nasıl yapılır sorusuna daha geniş bir cevap bulabilmek üzere bize ulaşabilirsiniz. 

Araç Kiralama Sözleşmesi Hukuki Niteliği

Araç kiralama sözleşmesi hukuki niteliği bu hizmeti almak isteyen kullanıcıları birinci elden ilgilendiren bir konudur. Araç kiralama işlemleri yapılırken, kiralama işlemini yapan kişiyle kendi bünyesinde bulunan araçları kiralık olarak sunan firma arasında bir sözleşme imzalanır. Sözleşme hakkında daha net bilgi edinebilmek üzere araç kiralama sözleşmesi örneği inceleyebilirsiniz. Bu bağlamda Cepyol sıfatıyla sözleşmede yerini alan araç temini ve aracı teslim eden kişiler bu sözleşmede yer alırlar. Cepyol mülkiyetinde resmi olarak bulunan araç, sözleşmede belirtilen şartlar dahilinde önceden belirlenmiş bir süre içinde kiracıya kiralanır. Bu bağlamda araç kiralama için şartlar konusunda en önemlisi sözleşme yapılmasıdır. Sözleşme kapsamında kiracı aracı aldığı haliyle, sözleşmenin imzalandığı sırada belirtilen gün, saat ve yer bilgileriyle beraber firmaya yeniden teslim edeceğini de taahhüt eder. 

Araç Kiralamada Diğer Önlemler

Havaalanından araç kiralama şartları hakkında bilgi edinerek seyahatiniz öncesi planlama yapabilirsiniz. Araç kiralamada küçük araçlar, büyük araçlara göre fiyat konusunda daha uygun bir avantaj sağlar. Yanı sıra zaman zaman kampanyalar yapılır, bu kampanyaları takipte kalarak daha uygun fiyatlara kiralama yapabilirsiniz. Elbette araca ve kullanıma göre değişiklik göstermekle beraber yakıt tüketimi hususuna da dikkat edilmelidir. Aracı teslim almaya gittiğinizde görevli yanınızdayken aracı iyice kontrol etmenizde de yarar vardır. Bir diğer önemli husus da yakıt durumunu kontrol etmektir. Bu yola çıktığınızda yolda kalmanızı engeller ve aracı teslim ederken aynı depo ile teslim etmenize yardımcı olur. Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da sigorta seçeneğidir. Sigortasız araç kullanırken meydana gelebilecek bütün hasarlarda sorumlu aracı kiralayan kişidir. İşte bu sebeple Cepyol araç kiralama hizmetinin sigorta seçeneğinden faydalanarak büyük bir avantaj elde etmiş olursunuz. Üstelik Cepyol ile günlük, haftalık ya da istediğiniz kadar süre için araç kiralayabilir, trafik sigortası ve kasko sigortaları tamamlanmış araçlarla güvenli bir sürüş sağlayabilirsiniz. Ayrıntılı araç kiralama şartları fiyatları hakkında bilgi edinmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #OnlineBiletCepyolda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

uçuran uçak bileti

İstanbul’da Hangi Mesafeler için Araç Kiralanabilir?

İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Bilhassa havayolu ulaşımını tercih ederek bu kente gelenler, araç kiralama İstanbul olanaklarını araştırırılar. Nüfus yoğunluğu ve yüzölçümüyle bir şehir değil adeta bir ülke niteliğinde olan İstanbul, araç kiralama hizmetleri ile doyasıya gezilebilir. Varış noktanız İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere, o bölgeden araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Avrupa yakasındaki İstanbul Havalimanı merkeze 47 km, Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı ise merkeze 48 km uzaklıktadır.

İstanbul’da Araç Kiralama Avantajları

Uluslararası pek çok şirketin bulunduğu şehirde denizyolu, karayolu, havayolu ve metro gibi araçların dahil olduğu raylı sistem günün her saatinde aktif şekilde çalışır. Ulaşım imkanı olarak büyük bir nimet sunsa da, böylesi hareketli bir şehirde araç kiralamak daha faydalı bir seçenek olabilir. İstanbul Havalimanı araç kiralama olanakları ve avantajları oldukça geniştir. Hareketin ve temponun yoğun olduğu bu şehirde araç kiralama hizmetini tercih etmeniz tüm bu güzellikleri kesintisiz görebilmeniz konusunda faydalı olacaktır. Toplu taşımalar çoğunlukla ulaşım sağlamak istediğiniz konuma olabilecek en kısa yoldan ulaşmanızı sağlar. Ancak uzun vadeli araç kiralama İstanbul hizmetlerinden yararlanarak haftalarca bu şehirde rahatça gezebilirsiniz. İstanbul’un kilit bir noktada bulunması, havalimanlarının etrafında pek çok kiralama firması olmasını sağlar. Araç kiralama konusunda karşınıza birçok seçenek çıksa da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanmak için Cepyol uygulamasını kullanabilirsiniz.

İstanbul Araç Kiralama Avrupa Yakası 

Araç kiralama İstanbul Avrupa yakası olanaklarını mı arıyorsunuz? Avrupa yakası hareketli gece hayatı, tarihi semtleri ve iddialı restoranlarıyla keşfetmeniz gereken sınırsız lokasyon barındırır. İstanbul Avrupa Yakası’nı köşe bucak gezmek üzere araç kiralama işlemi yapmanız gerekir. 7/24 araç kiralama İstanbul Avrupa Yakası arayışınızda, Cepyol Avrupa Yakası araç kiralama ofislerinden kiralama işlemlerini tamamlayabilir veya bu işlemi online gerçekleştirerek gezinize başlayabilirsiniz. Araç kiralama İstanbul Avrupa Yakası tercihlerinizde bu havalimanını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Şehir merkezine 54 kilometre uzaklıkta olan bu havalimanı, sınırları içinde bulunduğu Arnavutköy’e 14 kilometre uzaklıkta bulunur. Çeşitli fonksiyonlarıyla İstanbul’a gelenlerin odak noktası olan ilçelerin havalimanına uzaklığı şu şekildedir:

Lüx araç kiralama İstanbul Yeni Havalimanı hizmeti, hatlara ulaşmak üzere çok fazla aktarma yapma gibi sorunların da önüne geçer. Yanı sıra bavul ve eşya taşıma gibi yorucu işlemler de tatilinizden aldığınız verimi düşürebilir ve şehrin içinde hareket etmeniz yorucu hale gelebilir. Şehrin kalabalığında dilediğiniz her an taksi bulamayabilirsiniz ancak 4×4 araç kiralama İstanbul hizmetiyle Cepyol ile dilediğiniz noktadan aracınızı teslim alabilir, konfor içinde gezebilirsiniz. Birçok avantajı içinde bulunduran VIP araç kiralama İstanbul Havalimanı yoluna başvurabilirsiniz. 

İstanbul Araç Kiralama Anadolu Yakası

Araç kiralama İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de gerçekleştirilebilir. Yurt dışı ve yurt içinde olmak üzere çeşitli uçuş hizmetiyle Türkiye’de en işlek havalimanı olarak kabul edilir. Medeniyet kokan şehir İstanbul’da 2. havalimanıdır. Araç kiralama İstanbul Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen, 12 km uzaklıkta bulunan Pendik’te yer alır. Anadolu yakası merkezi dendiğinde akla ilk gelen merkez bölgelerden biri olan Kadıköy’e de 40 kilometre uzaklıktadır. Yanı sıra Avrupa Yakası’nda merkez niteliğinde olan Taksim ilçesine uzaklığı ise 50 kilometredir. Sabiha Gökçen’e ulaşım TEM otoyolu ile sağlanır. Havabus, belediye otobüsü ve metro gibi seçenekler olsa da araç kiralama yöntemi en faydalı ve en mantıklısıdır. Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama, vale ve otopark hizmetleri bu avantajdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Bu noktada haftalık araç kiralama İstanbul seçeneklerinden yararlanarak uzun vadede dilediğiniz yere konfor içinde gitmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. İstanbul, milyonlarca insanın bulunduğu kalabalık bir şehir olduğu için toplu taşıma yerine kiraladığınız araçla kent ruhunu hissetmek çok daha avantajlı bir tercihtir. Kısa süre için bile olsa araç kiralama İstanbul günlük hizmet seçeneklerinden yararlanarak konforlu ve kaliteli hizmet deneyimlemek mümkündür. Alanlar içinde büroları bulunan araç kiralama hizmetleri 7/24 olacak şekilde hizmet eder. İç hatlar terminali içinde bulunan bürolardan kiralama işlemleri yapabilirsiniz. Farklı marka, model, kullanım tarzı gibi özelliklere sahip olan araçlar sunulur. Bu bağlamda araç kiralama İstanbul fiyat bazı, araçların kriterlerine ve araç kiralamanın süresine göre değişiklik gösterir. Araç tercihi kullanım amacına, renge, bagaj yüküne, yolcu sayısına ve kişisel isteklerinize bağlı olarak değişecektir. Bu çeşitlilik arasından seyahat tipinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Kiralama süresini, saatinizi ve iade lokasyonunuzu kendiniz belirleyebilirsiniz. 

Araç kiralama şirketleri İstanbul içinde bulunan havalimanları sayesinde çok sayıdadır. Size çok fazla seçenek sunulmasına karşın en iyilerden hizmet almayı istemeniz en doğal hakkınızdır. Bu durumda kurumsal kimliğiyle adından söz ettiren Cepyol üzerinden araç kiralama hizmetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bünyesinde birçok hizmeti barındıran Cepyol, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla bu alanda olan bütün ihtiyaçlarınıza çözüm olmaktadır. Bu avantaj ve imkanlardan yararlanmak, İstanbul seyahatinizi en güzel şartlarda gerçekleştirmek için rezervasyon işleminizi tek tıkla halledebilir ve yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz!

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #OnlineBiletCepyolda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

uçuran uçak bileti

Online Otobüs Bileti Alma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Modern yaşamın akışı içinde kolay hareket edebilmek amacıyla ulaşım yolları geliştirilmiştir. Bu yollar arasında otobüs geçmişten bugüne önemini korumaktadır. Her geçen gün genişleyen firma ağı sayesine ulaşabileceğiniz bilet hizmetleri de genişler. Geniş imkanlar her ne kadar fazla olsa yoğun yaşamın akışı içinde otobüs bileti imkânların tümüne göz atmak için yeteri kadar vaktiniz olmayabilir. Dijital olarak hizmet veren Cepyol, yalnızca birkaç dakikada geniş fırsatların tümüne göz atarak otobüs bileti alma işlemini online olarak gerçekleştirmenizi sağlar.

Online Otobüs Bileti için İlk Adım

Dijital ekran üzerinden işleminizi tamamlamak amacıyla ilk olarak otobüs bileti alanına ilerleyerek işe başlayabilirsiniz. Açılan online otobüs bileti sayfasında karşınızda doldurmanız gereken birtakım bilgiler çıkar. En başta karşınıza doldurmanız gereken lokasyon bilgileri çıkar. Nereden ve nereye olmak üzere ikiye ayrılan bu bilgiler, yolculuk rotanızı belirlemeye yardımcı olur. Nereden alanına yaşadığınız konumun ve konumuza yakın bir alanın bilgisini girebilirsiniz. Nereye konumu ise yolculuğu nerede tamamlayacağınızı yani otobüsten ineceğiniz konumu ifade eder. Sistem üzerinde yurt içi il ve ilçelere dair geniş tercih skalası yer alır. Bu geniş çeşitlilik arasından seçim yaparak rotanızı oluşturabilirsiniz.

Güzergâh seçiminin ardından karşınıza doldurmanız gereken tarih alanı çıkar. Sistem üzerinden tek yönlü bilet almanız mümkündür. Bundan dolayı online otobüs bileti al işlemi sırasında yalnızca gidiş tarihinizi belirtmeniz yeterlidir. Yıl seçiminde ise bulunduğunuz yıldan iki sonrasına kadar seçim olanağı şansı sizlere tanınmaktadır. Sistem üzerinden tarih seçimine kolaylık sağlamak için bugün ve yarın seçenekleri yer alır. Bugün seçeneğini seçmeniz durumunda firmaların 00.00’a kadar olan seferleri karşınıza çıkar. Yarın seçeneğini seçmeniz durumunda ise bu saatten sonra, gece düzenlenen, seferlere ulaşabilirsiniz. Yolculuk tarihiyle beraber zamanınızı netleştirdikten sonra otobüs bileti bul butonuna tıklayarak ikinci aşamaya geçebilirsiniz.

Online Otobüs Bileti Sefer Seçimi

Girdiğiniz temel bilgiler ışığında ikinci aşamada karşınıza firmaların düzenledikleri sefer bilgileri çıkar. Platform üzerinde anlaşmalı olan tüm firmaların seferlerini görmeniz mümkündür. 24 saat boyunca düzenlenen seferler liste halinde sizlere sunulur. Online otobüs bileti nasıl alınır konusunda bu noktada listeden seçim yapmanız gerekmektedir. Eğer geniş listeden seçim yapmakta zorlanıyorsanız platform üzerindeki filtreleme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Online otobüs bileti satın al hizmeti sırasında yalnızca belirli firmaların teklifleriyle karşılaşmak istiyorsanız firma listesinden seçim yaparak sefer sayısını daraltabilirsiniz. Yalnızca günün belli saatine veya saatlerine yönelik seferlerin görüntülemek istiyorsanız hareket sekmesi bölümünden aralığı daraltarak aradığınız sefer saatine ulaşmayı mümkün kılabilirsiniz. Bütçenize göre seçim yapmak isterseniz online otobüs bilet fiyatları için aralık belirebilirsiniz. Bu unsurlar doğrultusunda seferinizi belirledikten sonra seç butonuna tıklayarak koltuk seçimi ekranının açılmasını sağlayabilirsiniz. Bu ekranda boş ve dolu koltukları görüntüleyerek cinsiyet unsurunu göz önünde bulundurarak koltuk seçimi yapabilirsiniz. Boş koltuk durumuna kendiniz ve yakınlarınız için dilediğiniz sayıda koltuk seçebilirsiniz. Koltuk seçimi sırasında otobüs bileti almak için ne gerekli noktasında her bir yolcuya has ayrı ayrı bilgilerin girilmesi gerekmektedir. Ad, soyad, T.C. kimlik no ve cinsiyet girmeniz gereken temel bilgilerdir. Bu bilgilere ek olarak pandemi koşullarının etkisiyle HES kodu da gerekmektedir. Bilgilerinizi tamamını doğru şekilde girdikten sonra iletişim ve ödeme adımına geçebilirsiniz.

Online Otobüs Bileti Rezervasyon Tamamlama

Sefer, koltuk seçiminin ardından biletinizi netleştirmek amacıyla öncelikle iletişim bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. İletişim bilgileri; biletinizin ve e-faturanızın size ulaşması için elzemdir. Girmeniz gereken iletişim bilgileri; cep telefonu numaranız ve e-mail adresinizdir. Cep telefonunuz bilet bilgilerinin sms olarak size ulaşması ve acil durumlarda sesli olarak size ulaşılması için gereklidir. Mail adresiniz ise e-fatura ve bilet bilgilerini size ulaştırmak için kullanılır. İletişim bilgilerinizi girdikten sonra sistem tarafından size bilgilendirme, tanıtım amacıyla mesaj gönderilebileceğine dair seçeneği de onaylayarak ödeme adımına geçebilirsiniz. Ödeme adımını online olarak başarıyla tamamlama amacıyla kart bilgilerinize erişmenize gereklidir. Kart bilgileriniz gerek satın alırken gerekse satın alım sonra iade işlemlerinde gereklidir. Kart sahibi, numarası, son kullanma tarihi ve CVV bilgilerini doldurduktan sözleşmeyi okuyup onaylayarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Online Otobüs Bileti Satın Alma Sonrası İşlemler

Ödeme işlemiyle beraber online biletiniz, sizin için keyifli bir yolculuğun anahtarı haline gelir. Yolculuğun başarıya ulaşması için online otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır sorusuna yanıt arıyorsanız kısaca ek bir şey yapmanız gerekmez cevabı verilebilir. Online biletinizle otobüsün kalkış noktasına gidip yetkililere dijital ekran üzerinden biletinizi göstererek otobüsteki yerinizi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer online bileti yazılı olarak da elinizde taşımak istiyorsanız seyahat öncesinde firmanın acentesine başvurarak pratik şekilde elde etmeniz mümkündür. Online otobüs bileti nasıl kullanılır sorusuna için bilet üzerinde yer alan PNR numarası sayesinde, yolculuktan genellikle bir saat öncesine kadar, iptal ve değişim sağlanabilir tarzı yanıtlar verilebilir.

Biletinizle ilgili tüm düzenlemeleri online olarak dakikalar içerisinde tamamlamak amacıyla Cepyol’u tercih edebilirsiniz. En uygun seferlere ulaşarak hesaplı bilet imkanlarından faydalanabilirsiniz. Yolculuğa çıkmadan evvel herhangi bir aksaklık yaşamanız durumunda hiçbir ek ücret ödemeden biletinizi saniyeler içinde iptal edebilirsiniz. Satın alma ve sonrasında aklınıza takılan herhangi bir konu olursa 7/24 aktif çalışan müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

İzmir’e Günübirlik Seyahat İçin 3 Lokasyon

Türkiye’nin nüfus ve ekonomi anlamında en büyük üçüncü şehri İzmir’dir. Kente uçakla seyahat edildiğinde Adnan Menderes Havalimanı’nda inebilirsiniz. Siz de İzmir için uçak bileti alarak ayrıcalıklı bir şekilde seyahat edebilirsiniz. İzmir gibi bir kente, otobüsle, özel araçla ya da uçak ile ulaşım olanağı mümkündür. İzmir – İstanbul arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 8 saat kadar sürer. Uçak yolculuğunun 1 saat kadar sürdüğü düşünüldüğünde, zamandan tasarruf etmek ve acelesi olanlar için Türkiye’nin en işlek rotasında uçak ile seyahat etmek daha avantajlı olabilir.

İzmir’e Nasıl Gidilir?

İzmir’e gitmek isteyenlerin aklında olan sorulardan biri de İzmir’e nasıl gidilir sorusudur. İlk defa uçak yolculuğu yapacak kullanıcılar için İstanbul – İzmir rotası kısa süresiyle tercih edilebilir. Bunun için internette favori olan Cepyol.com üzerinden uygun fiyata sahip bir uçak bileti alınabilir. Aynı şekilde İzmir’e vardığınızda Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarını değerlendirerek şehir merkezine konfor içinde ulaşabilirsiniz. 

İlk etapta İzmir uçak seferleri arasından size uygun olanı seçerek işe başlayabilirsiniz. Kolay ve pratik kullanıma sahip Cepyol.com arayüzü ile size en uygun ve avantajlı bileti bulabilirsiniz. Ardından bagaj hazırlık aşamasına geçebilirsiniz. Bu aşamada aldığınız bilette belirtilen ağırlık neyse ona göre hazırlık yapmalısınız. Yolcu bilgilerinin ve bilet kontrol işlemlerinin yapıldığı check-in adımı, mutlaka dikkat edilmesi gereken adımdır. Check-in işlemlerinin zamanında gerçekleşmesi için, uçuş saatinizden en az 1 saat önce havaalanında olmanız gerekir.

İlk kez İzmir uçak bileti alarak uçuş yapacakların yaşayacakları süreç bu adımlar üzerinden ilerlemektedir. Uçak seyahatinin zamandan tasarruf etmeyi sağlaması ve konforlu olması uçak ile seyahatinin oldukça avantajlı olmasını sağlar. Siz de Türkiye’nin dört bir yanından İzmir uçak yolculuğu yaparak zaman kaybetmeden günübirlik seyahatinize başlayabilirsiniz. 

İzmir Saat Kulesi

İzmir Saat Kulesi, Konak Meydanı üzerinde yer alan kentin simgelerinden biri haline gelmiş olan bir yapıdır. Günübirlik İzmir turu planlayanların olmazsa olmaz, aklında yer edinen bir kuledir. Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından olan Sultan II. Abdülhamit’in tahta çıkışının çeyrek asırlık kutlaması üzerine yaptırılmıştır. Kule, gövde itibarıyla mermerden, kalan bölümlerde kesme taş oymacılığı ile inşa edilmiştir. 25 metrekare yüksekliğinde, dört ayaklı bir platform üzerine inşa edilen kule, dört katlı ve sekizgen kaideli olarak tamamlanmıştır. Dar kenarlarda sebillere yer verilen kuleye asil ve göz kamaştırıcı kemerler eklenmiş ve fıskiyeler yerleştirilmiştir. Buradaki çeşme ve galerilerde renkli sütunlar kullanılmıştır. Yanı sıra bitkisel süslemelerle de güzel bir görünüm kazanılması sağlanmıştır. Elbette o dönemde bulunan diğer eserlerde olduğu gibi binanın cephelerine kabartma arma ve tuğlalar konulmuştur. Bu kadar özenin ve detayın bulunduğu İzmir Saat Kulesi, bugün şehre gelen konukların ilk ziyaret etmek istediği yer olarak dikkat çeker. 

Efes Antik Kenti

İzmir uçuşlar araştırması yapan her gezginin gönlünde Efes Antik Kenti vardır. M.Ö. 8600 döneminde basit bir yerleşim olarak kurulan bu kent, gelişen yıllar içinde dönemin en büyük küresel başkentlerinden biri haline gelmiştir. Bu çok gelişmiş kent, altın çağını M.Ö. 129’da Roma İmparatorluğu’na bağlandıktan sonra görmüştür. Asya eyaletinin başkenti konumuna gelen kent, bu dönemde 200.000 kişiyi aşan nüfusa sahip olarak çağının en büyük metropellerinden biri haline gelmiştir. Şehirde gittikçe biriken zenginlik mimari alana da yansımıştır. Yeniden ayağa kaldırılarak sergilenen Celcus Kütüphanesi, sahip olduğu ihtişamla ne kadar muazzam bir şehir olduğunu gösterir. Şehrin güzelliğinden söz edildiğinde en fazla adı geçen yapı Artemis Tapınağı’dır. M.Ö. 550’de kent Romalıların eline geçmeden önce Lidya kralı Creseus tarafından yaptırılmıştır ve bugün dünyanın 7 harikası arasında yer alır. Günümüzde tapınaktan geriye yalnızca birkaç parça taş ve sütun kalmıştır. Siz de avantajlı İzmir uçak bileti fiyatları analizini Cepyol üzerinden yaparak bu değerli lokasyonu görebilirsiniz. 

Agora Antik Kenti

İzmir’in Konak ilçesinde Mezarlıkbaşı semtinde yer alan Agora Antik Kenti, M.Ö. 4. yüzyılda kurulmuştur. İyon agoralarının en korunmuş ve en büyük olan kenti olarak kabul edilmektedir. Agora, Helenistik dönemde Hippodamos şehir planına uygun olacak şekilde üç kat halinde inşa edilmiştir. O dönemde kurulu binalarla çevirili olan Agora’dan günümüze ulaşmayı başaran yapılar ne yazık ki M.S. 178’de yaşanan depremin ardından Roma İmparatoru Marcus’un desteğiyle inşa edilen şehre aittir. Agora, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın yanı başındadır. Tarihi Kent Merkezi’nde mutlaka uğranması gereken bir noktadır. Yüzyıllar boyu toprakla yeryüzü arasında yarı açık şekilde duran mermer sütunların kazıları başlamıştır ve böylece İzmir şehir merkezindeki bu tarihi yer şehrin en önemli arkeolojik ve kültürel yerlerinden biri haline dönüşmüştür. Dikdörtgen şekilde planlanan Smyrna Agorası, ortada geniş bir avlu ve etrafındaki sütunlu galerilerden meydana gelir. Agora Antik Kent yazıtlarında, İzmir ve çevresini yerle bir hale getiren 178 depreminde kente yardımcı olan kişiler hakkında bilgi verildiği bilinmektedir. Mutlaka görülmesi gereken tarihi köşeleri ve enfes lezzetleri ile gezginleri kendine çeken şehre yapacağınız günübirlik gezilerde Cepyol İzmir uçak bileti ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. İzmir uçak bileti ne kadar gibi sorularınıza yanıt bulabilmek ve size uygun bileti seçerek bütçenize katkıda bulunmak için vakit kaybetmemelisiniz. 

Ankara’da Ailelere Özel Araçla Gezilecek En Güzel Yerler

Ankara, tarihi ve kültürel açıdan oldukça önemli bir şehirdir. Hem Cumhuriyet kuruluşunu hem Anadolu kültürünü bünyesinde barındıran şehre gelmek isteyen gezginler araç kiralama Ankara olanaklarını araştırır. Zira araç kiralama hizmeti çok daha konforlu bir gezi imkanı sunar. Yanı sıra araç kiralama Ankara fiyatları da son derece uygun ve kısa zamanda birçok yeri gezme fırsatı sunduğundan diğer seçeneklere nazaran ekonomiktir. Ankara gezinizi aileniz ile birlikte yapacaksanız, 4×4 araç kiralama Ankara seçenekleri sayesinde güvenilir ve konforun hakim olduğu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. 

Ankara Gezisinde Görülebilecek Yerler Nelerdir?

Muhteşem bir kültür birikiminin şehri olan Ankara’da gezip görülecek çok sayıda tarihi mekan bulunur. Güvenilir araç kiralama Ankara seçenekleri sayesinde tüm bu lokasyonlara ailenizle birlikte rahatça ulaşabilirsiniz. 

Ankara Kalesi

Araç kiralama Ankara Havalimanı firmalarından yaptığınızda vakit kaybetmeden şehrin göbeğinde bulunan Ankara Kalesi’ni görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu tarihi kalenin en önemli özelliği, bünyesinde pek çok uygarlığın izini taşımasıdır. Romalılardan Galatlara, Galatlardan Bizans’a kadar uzanan bir kültür birikimine sahip olan bir kaledir. Tarihi dokusu, manzarası, civarındaki kafe olanakları ile dikkat çeken Ankara Kalesi’ne geziniz sırasında muhakkak uğramalısınız. 

Anıtkabir

Aileniz ile birlikte Ankara’nın sembolü haline gelmiş Anıtkabir’e geniş ve avantajlı araç kiralama Ankara Transporter hizmeti ile ulaşabilirsiniz. İki bölümden oluşan Anıtkabir’e mutlaka uğramalısınız. Anıtkabir’de karşılaşacağınız her kule, farklı bir ulusal değeri temsil eder. Geziden en iyi verimi alabilmek, çocuklarınız varsa onları daha iyi bilgilendirmek açısından gitmeden önce mimari öyküsü hakkında bilgi alabilirsiniz.

Rahmi Koç Müzesi

Araç kiralama günlük veya haftalık tercihlerinizde Rahmi Koç Müzesi’ni de mutlaka görmelisiniz. Ankara’da bulunan bu kıymetli yapı, Ankara’nın sanayi temalı ilk ve tek müzesi olma niteliği taşır. Kanuni döneminden bugüne kadar gelmeyi başarabilmiş Safranhan ve Çengelhan’da müze içinde ilgi çeken kısımlardan biridir. Vehbi Koç Dükkanı ise Vehbi Koç’un çocukluk döneminde çalıştığı dükkandır.

Hamamönü

Ankara Kızılay araç kiralama/sizin seçebileceğiniz bir lokasyona araç kiralama hizmeti ile uğrayabileceğiniz bir diğer lokasyon da Hamamönü’dür. Ankara mimarisi hakkında kolaylıkla fikir edinebileceğiniz bu yapı 19.yüzyıldan kalma 250 adet yapıya ev sahipliği yapan bir lokasyondur. 

Etnografya Müzesi

Uzun süreli araç kiralama Ankara hizmetleri ile ulaşabileceğiniz Etnografya Müzesi, Anadolu Türk kültüründe meydana gelen büyük değişimleri içerir. 1930 yılından bu yana ziyarete açık olan müze, ziyaretçileri için baştan sonra kültürel bir miras değeri taşır. Müzenin içinde 11 adet sergi alanı yer alır. Sergi alanına heykel önünden geçtikten sonra merdivenleri çıkarak kubbealtı holünden ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Sergide halı işlemeciliği ve kilim işlemeciliği gibi pek çok el sanatlarına ait parçalara rastlayabilirsiniz.

Cumhuriyet Müzesi

8+1 araç kiralama hizmetinden yararlanarak ailenizle Ankara’nın dört bir yanını turlayabilirsiniz. Kurtuluş Savaşı Müzesi’ne yürüyüş mesafesinde konumlanan Cumhuriyet Müzesi, aileniz ile birlikte mutlaka görmeniz gereken yerlerdendir.

Kurtuluş Savaşı Müzesi

Araç kiralama Ankara Esenboğa/sizin seçebileceğiniz bir lokasyona kiralama hizmeti ile Ankara’da istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Ankara’nın Ulus ilçesinde yer alan bu müze, tarihi değerleri en güzel şekilde yansıtan yerlerdendir. Cumhuriyet’in ilk dönemlerini ve Kurtuluş Savaşı’nı yansıtan müze, esasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk binasıdır. 1920 meclisinin ilk toplantısı bu müzede gerçekleştirilmiştir ve bina girişinde sağdan ikinci oda Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat konakladığı odadır. 

II. Meclis Binası

Araç kiralama Ankara Keçiören/sizin seçebileceğiniz bir lokasyona kiralama hizmeti ile ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer yer de 2.Meclis Binası’dır. Binanın iç kısmında Selçuklu ve Osmanlı izleri bulunur. Dış mimarisi ise türk mimarisi stiline özgü olan Ankara taşını içerir. Mustafa Kemal Atatürk’ün, İsmet İnönü’nün ve Celal Bayar’ın özel eşyaları müzede sergilenmektedir. 

Augustus Tapınağı

Araç kiralama Ankara Mamak/sizin seçebileceğiniz bir lokasyona kiralama hizmeti vasıtasıyla aileniz ile birlikte gezerken Augustus Tapınağı’na da uğramalısınız. M.Ö. 25 ve 20. yüzyıllar arasında inşa edildiği düşünülmektedir. Tapınağın büyük bir kısmı 1930 yılında yapılan kazı çalışmaları ile gün yüzüne çıkarılmıştır. İmparatorun devletle ilgili bilgilerini ve yazılarını da içeren bu yapıt, mimari ve tarihi değeri yüksek olan bir yerdir. 

Hacı Bayram Camii

Araba kiralama fiyatları Ankara Keçiören ve diğer ilçeleri kapsayan bir bazdadır ve oldukça uygundur. Ailenizle birlikte bir diğer uğrayacağınız lokasyon da Hacı Bayram Camii’dir. Türbe, aynı zamanda çok özgün ve göz alıcı işlemeleri içinde barındırır. Ailenizle birlikte özel aracınızda buraya ulaşabilir ve gezinizin tadını çıkarabilirsiniz. Sizin de göreceğiniz gibi Ankara, tarihi ve kültürel bakımdan oldukça zengin bir şehir, bu şehri doyasıya gezebilmek ve tadını çıkarabilmek üzere araç kiralamak kaçınılmaz. Son günlerde Pandemi nedeniyle toplu taşıma kullanımından ziyade araç kiralama daha çok tercih edilir. Siz de Cepyol’un sunduğu mobil uygulama ile tek tıkla araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralama sözkonusu olduğunda güvenilir firmalardan destek almak çok önemlidir. Cepyol sayesinde aradığınız segmentteki kaliteli araçları kolayca sıralayabilir, bütçenize ve kişi sayısına göre seçim yapabilirsiniz. Dakikalarca firma aramanıza gerek kalmadan tek sayfa üzerinden pratik bir şekilde aracınıza kavuşabilirsiniz. Üstelik Cepyol uygulaması sayesinde, aracınızı istediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Böylece vakit kaybetmeden başkentimiz Ankara’yı gezebilirsiniz.

5 Dakikada Kolay Uçak Bileti Rezervasyonu Nasıl Yapılır?

Modern dünyada şehirler ve ülkeler arasında etkileşim küreselleşmeyle beraber oldukça gelişmiştir. Bu durumda uçakla yapılan yolculukların payı büyüktür. Uçak yolculuğu sayesinde diğer ulaşım yollarına nazara yolculuğunuzu çok daha çabuk tamamlamanız mümkündür. Bugün Türkiye’de veya global çapta birçok noktaya uçak vasıtasıyla ulaşım sağlamanız mümkündür. Yolculuğunuzu garanti altına almanız ise uçak bileti rezervasyonu sayesinde gerçekleşir. Rezervasyon sayesinde günler öncesinden rota, saat, koltuk seçimi yapmanız mümkün hale gelir. Dijitalleşmenin sağladığı avantajla Cepyol sizlere online rezervasyon yapma imkânı sunar. 

Online Uçak Bileti Rezervasyonu için İlk Adım

Online bilet hizmetine ulaşmak için öncelikle site içerisinde uçak bileti için ilgili alana ilerlemelisiniz. Alanda karşınıza pratik şekilde doldurmanız gereken noktalar çıkar. Uçak bileti rezervasyon nasıl yapılır konusunda bilgileri doldurmaya başlamadan evvel ilk olarak yolculuk tipinize karar vermenizde fayda vardır. İki tür seçim imkânı sizlere sunulur. Bunlardan ilki tek yönlü yapılan yolculuklardır. Bu tür yolculuklar bir konumdan diğerine yapılan, genellikle uzun süreli ve kalıcı amaçlı seferleri ifade eder. Diğer seçenek ise gidiş-dönüş seçeneğidir. Bu seçenekte bir lokasyona varmak ve kısa süre sonra yolculuğa başladığınız lokasyona geri dönmek için rezervasyon yapmanız mümkündür. Yolculuk türüne dair seçim yaptıktan sonra nereden nereye yolculuk yapacağınıza dair gerekli bilgileri girmeniz gerekir. Uçak yolculuğu yapılabilen tüm yurt içi ve yurt dışı noktalar arasından size uygun olan kalkış ve varış lokasyon bilgilerini girerek uçak bileti ön rezervasyon işlemine devam edebilirsiniz.

Rezervasyonu tamamlamak amacıyla doldurulması gereken bir diğer adım tarih bilgileridir. Eğer tek yönlü sefer gerçekleştirecekseniz yalnızca gidiş tarihinizi girmeniz yeterlidir. Gidiş-dönüş seferleri içinse dönüş tarihinizi seçerek rezervasyon yapmanız mümkündür. Uçak bileti rezervasyon ücretsiz hizmetinde yakın veya uzak geleceğe dair seçim yapma şansı sizlere sunulur. Bu noktada tarihe göre rezervasyonunuzun başarıyla tamamlanabilmesinde tek şart lokasyonlar arasında o tarihte seferin düzenlenip düzenlenmediğidir. Tarih seçiminden sonra doldurulması gereken bir diğer ve son alana yolcu bilgilerinizi girmeniz gerekir. Bu noktada ilk olarak işe tercihinize göre koltuk sınıfını seçerek başlayabilirsiniz. Ekonomi, business, comfort ve first class seçenekleri arasından seçim yapma imkânı sizlere tanınır. Uçak bileti rezervasyonu yapmak için sınıf seçiminin ardından yaş grubu ve yolcu sayısı seçim imkânı sizlere sunulmaktadır. Yetişkin, çocuk, bebek, öğrenci ve 65 yaş üzeri seçenekleri arasından kendiniz ve yakınlarınız için uygun olanı işaretleyebilirsiniz. Kaç kişi için rezervasyon yaptıracağınızı netleştirdikten sonra bilgileriniz ışığında uçuş seçimi ekranına geçiş yapabilirsiniz.

Online Uçak Bileti Rezervasyonu Netleştirme

Bilgileriniz ışığında düzenlenen uçak seferleri uçuş seçimi sayfasında liste halinde sıralanır. İlk kriter aktarmalı veya direkt uçuş yapmaya yöneliktir. Bir diğer seçenek rezervasyonunuzu iptal etmeniz durumunda iade alıp alamayacağınıza yöneliktir. Eğer iadeli bilet alırsanız uçak bileti rezervasyon iptali sonrası iade talep edebilirsiniz. Bu seçimler doğrultusunda Cepyol üzerinde uçak bileti hizmeti veren firmaların uygun seferleri sıralanır. Uçuş tercihinde firma, yolculuk süresi, kalkış ve varış sürelerine göre pratik olarak filtreleme yapabilirsiniz. Filtreleme sonucunda sizin için en uygun yurt içi veya yurt dışı uçak bileti rezervasyon işlemini tamamlamak için yolcu bilgileri adımına geçebilirsiniz.

Bu aşamada iletişim ve kimlik bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Ardından yolcu bilgilerini girmeniz gerekmektedir. İsim soyisim, cinsiyet, T.C. kimlik numarası bu noktada sizden istenilen temel bilgilerdir. Eğer birden fazla yolcu için bilet alıyorsanız yolcuların her biri için ilgili alanları doldurmanız gereklidir. Bu bilgileri tamamladıktan sonra ödemeyi tamamlamak amacıyla son aşamaya geçebilirsiniz. Bu aşamada öncelikle fatura sahibi, şehir ve adres bilgilerini doldurmanız gerekmektedir. Bu bilgilere ek olarak eğer bireysel işlem gerçekleştiriyorsanız T.C. kimlik no, kurumsal işlem gerçekleştiriyorsanız vergi numarasını girmeniz gerekmektedir. Sözleşmeyi onayladıktan sonra kart bilgilerini de eksiksiz girerek uçak bileti rezervasyon numarası elde edebilirsiniz.

Online Uçak Bileti Rezervasyonu Tamamlama

Pratik olarak doldurduğunuz bilgiler ışığından bileti yolculuğa hazır hale getirmenin yolu check in işleminden geçer. Check in sonucunda bilet rezervasyonunuz resmileşir. Havalimanındaki yoğunluktan dolayı bu işlem kimi zaman oldukça uzun sürebilir. Bu noktada rezervasyon kodunun işlevselliği devreye girer. Online rezervasyon sonucu elde edilen uçak bileti rezervasyon kodu nedir sorusunu yanıt olarak check-in sürecine hızlandırma amaçlı yolculara sunulan bir kolaylık olarak verilebilir. Site üzerinde yer alan online check in işlemi noktasına ilerleyerek bu kod yardımıyla biletinizi onaylatabilirsiniz. İşlemi en erken uçak seferinden iki gün önce, en geç ise seferden 45 dakika önce gerçekleştirilebilir. Uçak bileti rezervasyon numarası nerede yazar sorusuna yanıt olarak numaraya iletişim yollarınıza iletilen biletin sağ alt tarafından ulaşabilirsiniz. Rezervasyon koduyla yapabilecekleriniz check-in işlemi ile sınırlı kalmaz. Biletinizi online olarak iptal ettirmek isterseniz de kod gereklidir. Ayrıca biletinizi herhangi bir nedenden ötürü kaybolması durumunda numara sayesinde site üzerinden online yenileme talep edebilirsiniz.
Sıfır komisyon mottosuyla yola çıkan hizmet, rezervasyonunuz sırasında bilet ücretine ek olarak sizden hiçbir bedel talep etmez. Rezervasyonunuzu herhangi bir sebepten ötürü iptal etmek isterseniz, bilet türünüz elverişli ise, online iptal etme imkanını sizlere tanır. 7/24 sizin destek taleplerinize açık müşteri hizmetleri sayesinde rezervasyonunuzu Cepyol ile sıkıntısız şekilde tamamlayabilirsiniz.

Cepyol Araç Kiralama Uygulaması Üzerinden Nasıl Kiralama Yapılır?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen araç kiralama işlemleri, insanların tercihleri ile şekillenerek dikkat çeker. Birbirinden farklı koşullar ile gözler önüne serilen ve pek çok  farklı kategoride karşınıza çıkan uygulamadan araç kiralama fırsatları kolay ve pratik bir şekilde yapılır. Müşterilerin tercihlerine bağlı olarak istenilen birçok araba modeli, kiralık olarak kullanım sağlanır. Günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanabilen bu araçlar, eşsiz performansı ve firma güvencesi ile oldukça konforlu seyahatlere zemin oluşturur. Geniş bir kitlenin belirli zaman dilimlerinde yaptığı seyahatler için kullanım sağladığı oto kiralama, Cepyol uygulaması üzerinde kolay bir şekilde yapılabilir. İnternet mecrası olarak hem pratik hem de rahat bir uygulama olması dahilinde oturduğunuz yerden dilediğiniz arabayı kiralayabilirsiniz. Cepyol uygulaması, pratik formu ile aşamalı bir şekilde gerekli olan bilgiler girmesine yardımcı olur ve yönlendiren formu ile anlaşılır bir uygulama sergiler. Ana sayfaya girilmesi ile birlikte araç kiralama butonuna tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilir ve kolayca dilediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Uygulama ile araç kiralama işlemleri birkaç adımla kolayca yapılabilir. Cepyol firması ile araçların çeşitli kategorik özellikleri ortaya konularak tüm nitelikler yansıtılır. Bu sayede kullanıcılar, tercih edecekleri araca ait tüm bilgilere ulaşarak seçim yapabilir. Araç kiralama durumunda önemli olan belirli unsurlar vardır. Cepyol uygulaması sayesinde bu koşullar karşılanmakta ve kullanıcılarına kolaylık sağlanarak güvende hissettirir. Tedbirli ve güvenilir formu doğrultusunda birbirinden eşsiz fırsatlar ile Cepyol uygulamasının avantajlarından faydalanarak en kolay araç kiralama işlemini yerine getirmek oldukça rahattır. Genel olarak müşterilerine kullanım kolaylığı sağlayan ve bununla birlikte özel araçları liste halinde sunarak seçim kolaylığı sağlar. Eşsiz ve konforlu hizmeti ile yaygın bir şekilde kullanılan araçlar, firmasının kendi özelinde hazırladığı kampanyalar ile kullanıcılara özel fiyatlar ile sunulur. 

Ucuza Araç Kiralama

Cepyol uygulaması, özel fırsatlar ve ayrıcalıklı formları ile geniş bir çerçeveye hitap eder. Genel olarak insanların seyahat etmek ve belirli alanlara şahsi araçlar ile gitmek istemesi durumlarında kiralama uygulamaları kullanılır. Aynı zamanda şehirler arası yolculuk içinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Bu uygulama sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde kiralama olanağı bulabilir ucuza araç kiralama ile dilediğiniz araca sahip olabilirsiniz. Eşsiz fırsatları ile dikkat çeken Cepyol, kiralama uygulamaları ile araca ve özelliklerine bağlı olarak farklılık sunar. Araç kiralama belirli koşullar dahilinde birçok işlemden geçerek yapılır. Bu işlemlerin tamamlanması ve her iki tarafından eşit bir şekilde güvende tutulması açısından önemlidir. Bu sayede, istenmeyen durumlar ortadan kaldırılarak güvenli bir şekilde araç kiralama uygulanır. Pek çok firmanın kendine özel şartları bulunur. Bunun yanı sıra her firma tarafından olması gereken şartlar ile belirli belgeler tamamlanarak eşsiz kampanyalar ortaya konulur. Araç kiralama, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilerek belirli zaman dilimlerinde kullanılır. Bu süreç müşterinin isteği doğrultusunda şekillenir ve kiralama süresi uzadıkça fiyat düşer. Bu araçlar ile günlük, haftalık ve aylık olarak daha uygun fiyat politikası ile müşterileri açısından oldukça ilgi uyandırır. Birbirinden eşsiz kampanyaları sayesinde kasko ve trafik sigortası gibi uygulamalar sağlar bu sayede insanlar güvence altına alınır. Kaza ve hasar durumlarında ise en az cezayı ödeyerek firma müşterisini korur. Cepyol uygulamasını  takip ederek online araç kiralama ile eşsiz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Birbirinden eşsiz avantajlı fiyat politikaları ile siz de kendinize uygun bütçeli seyahatler oluşturabilirsiniz. 

Ortalama Araç Kiralama Fiyatları

Genel olarak araç kiralama fiyatlarında belirli bir oran belirlenir. Bu oran ile ortalama bir fiyat vardır ve araçlar bu doğrultuda müşterilerine sunulur. Birbirinden farklı firmalar tarafından uygun fiyatlı olarak sunulan araçlar genelde günlük olarak değişiklik gösterir. Bu araçların özellikleri ve modeline bağlı bir şekilde farklılık oluşturur aynı zamanda süreye göre de değiştirir. Bazı araçlar motor gücü sebebiyle yakıt hızını artırır. Bu sebeple aracın kiralama fiyatı daha fazla olur ve bütçenizi aşmanıza neden olur. Ortalama araç kiralama fiyatları araç türüne bağlı olarak değişiklik gösterir. Araç kiralama sayesinde oldukça konforlu ve kolay seyahat yapılır aynı zamanda müşterilerin tercih ve beklentilerine bağlı olarak farklılık ortaya konulur. Cepyol’dan araç kiralama ile günlük, haftalık ve aylık kiralama fırsatları sunulurken oldukça avantajlı fırsatlar görülür. Birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bu yöntem, konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmak için yaygın bir şekilde kullanılır. İnsanların tercihleri ile araçların modeli yükseldikçe kiralama fiyatlarında artış gösterir. Bununla birlikte müşteriler, araç kiralama ile oldukça fazla imkanı değerlendirmelidir. Kiralama şirketleri araçları; eşsiz avantajlar, kiralama imkanı, kullanım süresi ve müşteriye göre ayarlar. Cepyol uygulaması, aracın modeline ve özelliklerine göre günlük seyahatler için çeşitli fırsatlar sunar. Genel bir fiyat karşılaştırması ile indirim oranlarına göz atılarak araç kiralama şartları yerine getirilir. Kiralama işlemlerinde genellikle araç büyüklüğüne göre fiyat değişiklik ortaya çıkabilir. Uygulamanın sunduğu eşsiz avantajlar ile birbirinden farklı araç sunulmakta ve müşteri beğenisi kazanılır. 

2022 Uçak Bileti Fiyatları

Günümüzde havayolları kullanımı oldukça yaygındır ve birçok kişinin şehirlerarası ve yurtdışı ulaşımı ile tercih edilmektedir. Belirli koşulla ile uçak seyahati oldukça kolay ve konforlu yolculuklar sunmaktadır. Uçak seyahati sayesinde pek çok yere kısa bi sürede gidenimle imkanı doğarken  aynız amanda konforlu bir şekilde seyahat etmek mümkündür. Yeni yıl uçak bileti fiyatları ile uçak bilet fiyatları güncellenmektedir. Günden güne değişen ekonomi ile havayolları firmaları fiyatlar üzerinde de genel olarak değişikliğe gidebilmektedir. Bununla birlikte pek çok unsur göz önünde bulundurularak gerekli olan işlemlerin yerine getirilmesi dikkat çeker. Uçak bileti alınması ile pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Vize politikası, kişisel verilerin korunması ve uçak konforu açısından fiyatlar üzerinde farklılık oluşurken bununla birlikte müşterilere daha iyi bir hizmet sağlanması amaçlanır. Yeni yıl ile değişiklik gösteren fiyat politikası gidilecek olan şehir ve ülkeye bağlı olarak farklılık oluşturabilir. 2022 uçak bileti fiyatları, seçilen firmanın kalitesine bağlı olarak da değişebilir. Güvence altına alan firma sağladığı hizmet karşısında çeşitli politika uygulanmakta; bunun yanı sıra güvenilir, doğru koşullar altında yolculuk yapabilmesi için farklı fiyat uygulamaları oluşmaktadır. Bilet fiyatları firmanın hizmetine bağlı olarak şekillenmektedir. 2022 uçak bileti fiyatları, müşterilerin bileti alma zamanıyla da oldukça ilgilidir. Erken rezervasyon ve bilet alınma durumu ile uygun fiyatlar sunulurken yolculuk esnasında alınan biletler arasında fiyat farklılığı görülür.  Aynı şekilde hava yollarının sunduğu hizmetler ile  firmasının kalitesi, uzun ömürlü olması ve benzer pek çok unsur eşliğinde uçak bilet fiyatında kampanyalar yapılabilir. İnsanların tercihleri için oldukça fazla imkan sunulmakta; aynı zamanda 2022 bilet fiyatları, kullanım süresi, ve uçuş şekli doğrultusunda müşterinin seçimine göre ayarlanmaktadır. 

Uçak Bileti Kampanyaları

2022 uçak bileti fiyatları, işlem yapılan firmanın sağladığı güvence ile doğru bir şekilde ücretlere yansır. Birbirinden farklı faktörler ile konum, gidiş – geliş ve müşteriye bağlı olarak değişen nitelikler, biletlere yansıyabilir. Kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermesi için sıklıkla kullanılan uçaklar pratik ve kolay bir şekilde ulaşım sağlanması açısından dikkat çeker.  Firmalar eşsiz kampanyalar ile 2022 uçak bileti fiyatlarını, ortaya koyarak herkese ulaşılabilir imkanı tanır. Bu sayede birçok unsur göz önünde bulundurulmalı ve yılın belirli zamanlarında uygulanan avantajlardan faydalanılmalıdır. 2022 uçak bileti fiyatları, firmaların kendilerine ait belirledikleri hususlar doğrultusunda da değişiklik sunar. Uçak kalitesi, hizmeti, ve havaalanında sağlanan birçok işlev ile biletlere yansıtılan ücretler, çeşitli fiyat politikası ile gözler önüne serilir. İleri tarihli alınan biletler, genelde daha uygun ve avantajlı olabilir. Bununla birlikte belirli bir firmanın müdavimi olan kullanıcılara eşsiz fırsatlar sergilenmekte ve kolay bir şekilde gidilmek istenen yere ulaşım sağlanmaktadır. 2022 uçak bileti kampanya tarifeleri eşsiz politikaları ile birçok kişiyi etkisi altına almayı başarır.  Günümüzde sıklıkla tercih edilen uçaklar, 2022 bileti fiyatları ile birbirinden farklı koşullar sunularak yolculara sunulmaktadır. Pek çok  farklı kategoride karşınıza çıkan fırsatlar ile kolay ve pratik bir şekilde ulaşım olanağı tanınır. Belirlenen ücretler, yeni yıl ile birlikte eşsiz performansı sunmakta ve firma güvencesi ile oldukça konforlu seyahatlere zemin oluşturmaktadır. Geniş bir kitlenin tercih ettiği havayolları, belirli zaman dilimlerinde eşsiz fırsatları gözler önüne sererek müşterilerine uygun bilet olanağı sunar. 2022 bileti fiyatları, Cepyol uygulaması üzerinde hem pratik hem de rahat şekilde sergilenir. Müşterilerin tercihleri ile şekillenen biletler,  kolayca  uçuş sağlanması açısından birçok farklı işlem ile yansıtılır. Birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bu yöntem, konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmek için yaygın bir şekilde kullanılır. 

Yeni Yıl Uçak Bileti Kampanyaları

Firmalar, bilet almak için gerekli olan bazı detaylarda çeşitlilik ortaya koymaktadır. Birçok kategorik özellik sayesinde müşterilerin tercih edecekleri ulaşım olanağı,  firmanın sunduğu koşullar doğrultusunda oluşturulur. 2022 uçak bileti, birbirinden eşsiz fırsatlar ile genel olarak müşterilerin seçimine göre değişmekte ve tercih edilen koltuk, firma ve hizmet açısından fiyat farkı oluşturmaktadır. Kullanım kolaylığı oluşturmak ve konforlu alanlar sağlamak amacıyla işlev sunulan firmalar, kendi özelinde hazırladığı kampanyalar sayesinde yolcularına eşsiz seçenekler sunmaktadır. Birbirinden özel fırsatlar ve ayrıcalıklı fiyat politikası açısından oldukça uygun biletler yansıtan Cepyol uygulaması, insanların konforlu ve ekonomik olarak seyahat etmesini sağlamaktır. Şehir ve ülkeler arası yolculukta hem kolay bir şekilde ulaşım sağlayacak hem de müşterileri güvende tutması açısından birçok farklı işlevde bulunmaktadır. Pek çok firmanın kendine özel şartları sayesinde eşsiz kampanyalar ortaya konularak geniş bir kitleye ulaşım sağlar. Aynı zamanda müşterinin isteği doğrultusunda uygun fiyat politikası ile 2022 bilet fiyatları sunulur. Birbirinden eşsiz kampanyaları sayesinde insanları güvence altına firma müşterisini koruyarak üst düzey kalite ortaya koyar. Cepyol uygulamasını  tercih eden bireylere özel ayrıcalıklı avantajlar yansıtılarak bilet fiyat oranları da belirlenmektedir. 2022 bilet fiyatları, müşterilerine sunulan politikalar ile tercih sonucuna göre şekillenir. Yeni yıl bileti ne kadar diye sorulduğunda bu meblağ gidilecek olan yere bağlı olarak değişmektedir. Birbirinden farklı unsurlar ile değişiklik gösteren koşullar doğrultusunda şekillenen fiyatlar, firmaların sunduğu avantajlar sayesinde göz alıcı kampanyalarla şekillenir. Cepyol uygulaması ile seyahatler için eşsiz fırsatlar sunulmakta ve etkili bir hizmet oluşturmaktadır. Genel bir fiyat karşılaştırması ile indirim oranlarına bakarak siz de kendinize özel uçuşlar sağlayabilirsiniz. Cepyol imkanları eşliğinde hem ekonomik hem de konforlu seyahatler için zemin hazırlayabilirsiniz.