otobüs bileti

Tek Tuşla Otobüs Biletiniz Hazır!

Otobüs bileti almayı düşünüyor ancak tek tek firmaları dolaşmak istemiyorsanız Cepyol, yolculuk yapmanın keyifli halini sizlere sunuyor. Online seyahat acentası olarak faaliyet gösteren Cepyol.com üzerinden istediğiniz firmadan istediğiniz şehir için otobüs bileti bulabilir; farklı güzergahlar için de en uygun otobüs biletine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Cepyol.com otobüs firmaları hakkında da bilgi edinmenin en hızlı yolu olarak karşımıza çıkıyor.

Otobüs firmalarının şube bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda  web sitelerine de göz atma fırsatını bulabilirsiniz. Cepyol’u ziyaret ederek aklınızdaki en uygun otobüs biletini satın almanız mümkündür. Belirtilen tarih aralığında ya da tek yön olarak seçim yapabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz otobüs firmalarını sıralayarak size uygun otobüs biletini tercih etme imkanınız olacaktır. Diğer yandan sefer seçimini gerçekleştirdikten sonra  koltuk seçimini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Dolu ve boş oranına göre otobüs firma alternatiflerine de göz atabilirsiniz. 

Cepyol sayesinde dilediğiniz otobüs firmasının biletlerine tek bir tıkla ulaşma imkanınız bulunmaktadır.  Bu durum hem size zaman kazandırır hem de seyahatinizi istediğiniz gibi ayarlayabilme imkanı sağlar. Cepyol.com ile bilet arama ve satın alma işlemleri daha kolay, pratik ve hızlı hale getirdiği için fiziki acentalara göre daha fazla alternatif sunmaktadır.

Cepyol üzerinden, ayrıca Metro, Ulusoy, Pamukkale, Efe Tur ile birlikte 200+ firmadan Türkiyenin heryerine otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Cepyol web ve mobil uygulamaları üzerinden Online Bilet İptali ile, anında hiç bir kesinti olmadan satın aldığınız otobüs biletlerinizi özel koşullar haricinde iptal edebilirsiniz.

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #CepyolKavuşturur

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

cepyol kampanyalar