Araç Kiralamanız Cepyol Mobil Uygulamasında!

Araç Kiralamanız Cepyol Mobil Uygulamasında!

İstediğin Araç Kiralama İstediğin Zaman Cebinde!

Araç kiralama hizmeti birçok insan için tercih edilen bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Kimi şirketler bunu kabusa çevirirken kimileri de güvenilir hizmetiyle dikkatleri üstüne çekiyor. Araç kiralamanın ekonomik olması, zaman kazandırması ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkarması bu hizmeti daha da kalıcı hale getiriyor. Günümüzde her şeyin bilgisayar başından ya da mobil olarak halledildiği göz önüne alındığında Cepyol en iyi araç kiralama uygulamalarından biri olarak göze çarpıyor.

150’den fazla Araç Kiralama firması, 71 il ve 700’den fazla lokasyonda 7000’den fazla kiralık araç ağı ile araç kiralama işlemlerini tek bir ekranda karşılaştırma yaparak kolayca araç kiralayabilirsiniz.

Araç Kiralama Artık Cepyol Mobil’de!

Cepyol mobil uygulamasını açtığınızda araç kiralama sekmesinden araç alış yeri, iade yeri ve tarihleri girerek tüm araçları görüntüleyebiliyorsunuz. Ulaşım için istediğiniz aracı tercih ettiğinizde Cepyol seyahatinizi konforlu ve keyifli hale getiriyor. Arama kriterlerinizi belirlerken seçtiğiniz araç adresinize teslim ve adresinizden iade alınabilir kategorilerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca listede ihtiyacınız olan her detaya ulaşabilmektesiniz. Bu bakımdan Cepyol kullanıcılarına tüm kolaylıkları sunduğu gibi kaliteli ve güvenilir hizmetiyle de göz dolduruyor.

Günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak tüm kiralama seçenekleri sunan cepyol, tüm segment ve sınıf araçlar ile konfor ve fiyat orantısını çok iyi dengeliyor. 7/24 yol yardım, full kasko ve diğer ekstra seçenekler sunan cepyol, tüm kiralama sürecinde en yakın arkadaşınız oluyor.

Cepyol Mobil Uygulaması ile, araç kiralamanın ne kadar kolay olduğunu deneyimlemek için hemen mobil uygulamamızı indirip kiralama yapabilirsiniz.

Araç kiralarken Cepyol her türlü kolaylığı kullanıcılarına sunuyor. Seyahat Rehberi kısmından araç kiralama şirketlerinin bilgilerine de ulaşma imkanı yakalıyorsunuz. Böylece aklınıza takılan her soruyu firmalara ulaşarak sorabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama alternatifleriyle de akıllı telefonunuzla uyumlu uygulamayı indirerek her an her yerde araç kiralama ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Uzun ya da kısa mesafeli yolculuk için olsun her türlü araç kiralama ihtiyacınızda Cepyol size yardımcı olacaktır.

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #ArabamCepyolda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

cepyol kampanyalar